Open menu
bip na www UONET+ zaloguj sie UONET+ dostep do edziennika UONET+ obejrzyj filmy projekt mini office 365
Erasmus GI DeutschPlus GI  mini SAVE 20200715 121541  tablica 600 x 400 mm kafelek wirtualny spacer zs5

ZOBACZ FILMY PROMUJĄCE NASZĄ SZKOŁĘ

FILM PROMOCYJNY

TECHNIK PROGRAMISTA

TECHNIK OCHRONY ŚRODOWISKA

KIERUNKI MECHANICZNE

KIERUNKI ŻYWIENIOWE
djembed djembed djembed djembed

 DSC093230 października 2024 roku w Zespole Szkół nr 5 w Stargardzie miało miejsce uroczyste otwarcie nowej pracowni przetwarzania i utrwalania żywności. Inicjatywa, zrealizowana we współpracy z Rotary Club Stargard, jest częścią projektu „Rotary Club i ZS5 stawiają na trwałość smaku”.

Głównym celem projektu jest edukacja młodzieży i dorosłych w zakresie bezpiecznego przetwarzania żywności przy użyciu dostępnych narzędzi, a także promowanie zdrowych nawyków żywieniowych i ograniczenie spożycia żywności wysoko przetworzonej.

Szczególne podziękowania składamy panu Piotrowi Wawrzyszko, który odegrał kluczową rolę w realizacji tego przedsięwzięcia. Dzięki jego zaangażowaniu uczniowie zyskali dostęp do nowoczesnej pracowni, która umożliwi im rozwijanie praktycznych umiejętności niezbędnych w przyszłym zawodzie.

Dziękujemy Rotary Club Stargard za wsparcie – dzięki Wam Zespół Szkół nr 5 nieustannie się rozwija, podnosząc jakość edukacji zawodowej.